Kraamzorg goed geregeld bij 

Saskia Zorgt       

Welkom op mijn website!!

“Mijn naam is Saskia van 't Nedereind. Ik ben 39 jaar. Ik heb 2 kinderen. Woon in Rotterdam-Zuid. Ben al 22 jaar gediplomeerd. Met werkervaring op verschillende vlakken in de zorg, waarvan 15 jaar in de kraamzorg. Ben zorgzaam, flexibel en vakkundig. 

Deskundige op het gebied van Borstvoeding!! Maar ook met Flesvoeding ben je aan het goede adres. Zal altijd jouw keuze respecteren. Ben altijd op zoek naar nieuwe leerstof want uitgeleerd raak je nooit!

Per 1 juni 2014 ben ik na 11 jaar ervaring in de kraamzorgsector, als zelfstandige gestart.”


Bij Saskia Zorgt is de zorg voor moeder en kind zeer belangrijk, maar daarnaast worden overige gezinsleden overal bij betrokken.

Voor, tijdens en na de bevalling sta ik graag voor u klaar om het hele gezin een zorgeloze kraamtijd te bezorgen. Elke geboorte is voor mij uniek, elk gezin heeft eigen vragen en wensen. Daarom geef ik altijd in overleg met u invulling aan de kraamzorg. Dat doe ik met kennis van zaken en liefde voor mijn vak. Ik vind persoonlijk contact en aandacht heel belangrijk. Kraamzorg van Saskia  Zorgt staat voor een veilige en vertrouwde sfeer waarin u in alle rust kunnen genieten van uw nieuwe gezin.

Bij Saskia Zorgt krijg je niet te maken met vervelende wisselingen tijdens de duur van de zorg!

Saskia Zorgt heeft een goede samenwerking met andere kraamverzorgenden uit de regio zodat je altijd verzekerd bent van zorg, in geval van ziekte of dergelijke.

Schrijft u zich bij mij in kunt u een leuke attentie tegemoet zien.

Saskia Zorgt is gevestigd in Rotterdam.  Maar uitwijken naar omliggende steden en plaatsen is geen bezwaar. In overleg kan er heel veel. 

Ik ben lid van de NBVK (= Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgende.)

Tevens ben ik geregistreerd bij het Kennis Centrum Kraamzorg.

Regelmatig volg ik bijscholingen. Waaronder EHBO, Borstvoeding en andere kraamzorg gerelateerde scholingen.